Plan izleta

Proslavite najbolji rođendan na brodu s polaskom iz Vodica. Ova jedinstvena proslava rođendana u na brodu s pomno odabranom glazbom uz miris mora i pogledom na nenadmašne ljepote šibenskog arhipelaga, događaj je koji će se dugo pamtiti.

Rođendan na brodu omogućava fleksibilno i individualno osmišljavanja svih sitnih detalja  kao i odabir lokacije proslave ili same rute plovidbe unutar šibenskog arhipelaga. Odabirom glazbe, catering ponude i dekoracijom broda kreirajte najbolji rođendan prema vlastitom ukusu. Tijekom cijelog događanja na usluzi stoji profesionalan Destina tim, ali i koordinator događanja.

U okviru slobodnog vremena ili dodatnih aktivnosti naši gosti mogu u proljetnim mjesecima odabrati kupanje, sunčanje, ali i cjelogodišnje uživanje u otočnim šetnjama i dnevnim posjetama Memorijalnom centru Fausta Vrančića. Povratak u Vodice u dogovoreno vrijeme.

*Važno!

Ovo je tailor made usluga sa mnogobrojnim opcijama. Polazak ovisi o godišnjem dobu i vremenskim prilikama. Cijena se formira na upit. Rezervacijom proslave rođendana 90 dana unaprijed, ostvarujete 10% popusta.

Organizacija izleta

Pošaljite upit
Pošaljite upit za Proslava rođendana

3 razloga za proslavu rođendana na brodu

1. Jedinstven događaj

Uz Destina iskustvo u krugu obitelji i prijatelja, slavljenici i njihovi uzvanici mogu se u potpunosti opustiti i posvetiti druženju, zaplesati na prostranoj i modernoj j palub ili jednostavno uživati u ponudi terroir bara s pozadinskom chill glazbom.

2. Jednostavna organizacija

Destina kao planer događanja nudi pomoć u definiranju broja gostiju, kreiranju rute, izboru glazbe i catering uslugama.

3. Pristupačne i fleksibilne opcije

Galerija