Plan izleta

Organizacija seminara i radionica namijenjena je privatnim poslovnim, ali i privatnim korisnicima. Ova tailor made ponuda odabir je mnogih privatnih učitelja, turističkih vodiča, edukacijskih timova, ali i većih korporacija raznih područja djelovanja.

Odabirom radionice ili seminara na otvorenom budite ispred konkurenata i osigurajte da se u jednostavnoj, prirodnoj i opuštenoj atmosferi prenesu ključne poruke predavanja.

Mogućnost sudjelovanja u radionici na brodu sudionicima osiguravate dodatnu inspiraciju u istraživanju, kao i nenadmašno iskustvo oplemenjeno cjelokupnim dojmom.

Ovo su iskustva koja se čekaju, a kada dođu, vrijeme ne postoji. Odaberite između jednodnevnih ili višednevnih oblika radionica i seminara, s stručnom Destina timu prepustite sve vezano za koordinaciju događanja. Rado savjetujemo pri odabiru mogućnosti glazbenih podloga i catering  unutar broda ili na prostranoj  palubi ovisno o vremenskim uvjetima.

Polazak i povratak iz Vodica prema dogovorenom terminu.

OČEKUJE VAS

  • Dostupna potrebnatehnička oprema
  • Catering odabir jela prema Vašim željama
  • Aktivnosti prema Vašim željama
  • Koordinator događanja
  • Sloboda pri organizaciju događaja u kreiranju rute, izboru glazbe i aktivnostima
  • Brod i stolovi ukrašeni prema Vašim željama

Nezaboravan pogled na prirodu

*Važno!

Ovo je tailor made usluga sa mnogobrojnim opcijama. Polazak ovisi o godišnjem dobu i vremenskim prilikama. Cijena se formira na upit.

Rezervacijom događaja 90 dana unaprijed, ostvarujete 10% popusta.

Organizacija izleta

Pošaljite upit
Pošaljite upit za Radionice i seminari na brodu

Galerija