Plovidbe s obitelji Cukrov

Plovidbe s obitelji Cukrov

Pozivamo vas da s nama podijelite strast za plovidbom morem, koja počiva na našoj stoljetnoj tradiciji. Započeli smo posao kao salbunari, s malim trgovačkim brodovima kojima smo vadili morski pijesak. Kada je ta djelatnost u Dalmaciji zamrla, osamdesetih godina prošlog stoljeća, počeli smo se baviti turizmom.

Avantura putovanja s nama počiva na autentičnosti, a ponuđena iskustva pamte se zauvijek.

Plovimo iskustveno

Plovimo iskustveno

Kao brodari smatramo se sretnima što ovaj prekrasno razveden arhipelag, bogat prirodnim i kulturnim vrijednostima, možemo živjeti i isvakodnevno interetirati kroz birana iskustava na kojima temeljimo našu ponudu.

Putovanje s Destinom znači na uzbudljiv način doživjeti destinaciju. Vidjeti, okusiti, iskusiti, upoznati, istražiti i naučiti, zrnca su koja izgrađuju vaše potpuno zadovoljstvo putovanjem. 

Poslujemo zeleno

Poslujemo zeleno

Destina odgovorno promovira održivi turizam naslonjen na očuvanje prirode - bez plastike i otpada.

Na našim izletima čuvamo ono najvrjednije za nas, prirodu ovog kraja. Sva se hrana konzumira iz staklenog i porculanskog posuđa, nema plastičnih slamki ni vrećica. Umjesto salveta, koristimo ručno šivane platnene ubruse od recikliranog materijala, obogaćene hidrolatima proizvedenim od tradicionalnog dalmatinskog bilja. Upotrebljavamo biorazgradivi papir, a na brodovima se nalaze reciklažni punktovi na kojima odvajamo otpad.

Nudimo Vam

Galerija