Plan izleta

Danas svi žele biti što originalniji u organizaciji team building događaja. Team building na brodu atraktivna  je mogućnost i sve češći odabir renomiranih tvrtki. Kroz naša opuštena, ali ciljana druženja omogućavamo kreiranje snažnog tima kroz povezivanje unutar različitih aktivnosti.

Team building na brodu pomaže izgraditi

  1. Pozitivniju radnu atmosferu
  2. Povećati kreativnost timova
  3. Poboljšati komunikaciju
  4. Razviti prijateljske odnose
  5. Stvoriti međusobno povjerenje
  6. Povećati motivaciju zaposlenika

Pamtimo što smo postigli, cijenimo što imamo, a pozdravljamo ono što će biti. Originalan team building je onaj događaj koji se pamti.

Usluga kreirana prema potrebama organizacije  jedinstvena je ideja za team building, pri čemu možete odabrati brod iz Destina flote, temu događaja, catering ponudu jela, pića iz bara uz našu poslugu.

Morsko okruženje, šum valova i neponovljiv pogled na pučinu i otoke, druženje, ples na prostranoj palubi Destina broda čine ovaj događaj nezaboravljivim. Polazak i povratak iz Vodice prema dogovorenom terminu.

Važno!

Ovo je tailor made usluga s mnogobrojnim opcijama. Polazak ovisi o godišnjem dobu i vremenskim prilikama. Cijena se formira na upit. Rezervacijom proslave rođendana 90 dana unaprijed, ostvarujete 10% popusta.

Organizacija izleta

Pošaljite upit
Pošaljite upit za Team building na brodu

Galerija