Upoznajte nas

Ante Cukrov

Ante Cukrov

Antu starijeg, glavu brodarskog plemena Cukrov, u Vodicama i šire nitko ne zove imenom, već nadimkom Desto, po prvom brodu, stogodišnjem trabakulu.

On je taj koji je učinio prekretnicu iz salbunjerstva u turizam.

S današnjim povjerenjem u brodarsku tradiciju svoje obitelji premošćuje vrijeme starih Vodica, eru razvoja turizma i struju  prilagodbe novim vremenima.

Utjelovljuje dalmatinski životni pristup "pomalo" što znači da mu nikad ništa "nije priša". Stoga, odluke koje donosi su pouzdane i promišljene.

Divna Cukrov

Divna Cukrov

Divna je desna ruka Ante starijeg i matica obitelji. Jedna od njenih supermoći je što okuplja cijelu obitelj za stolom gdje se svi izazovi rješavaju timski.

Uz zajednički objed ili šalicu tople turske kave, ona povezuje obitelj u kojoj, uz svakodnevni život, svatko zna da pripada nečem većem.

Ona je ta koja je za naše brodove prošila platnene ubruse crvenom niti.

Ante Cukrov

Ante Cukrov

Ante mlađi je nautički kapetan koji more živi od djetinjstva. Na moru ga nosi urođena pomorska vještina i stečeno znanje, a na kopnu razvijena ljubav za zajednicu koju strastveno živi kao predsjednik Vodičke glazbe.

Kada se, vozeći rutu za Kornate, Ante s pouzdanjem maksimalno približi "kruni" kako bi putnici izbliza vidjeli pravo lice Čuda, to objašnjava s osmjehom i vodičkim slengom kaže da mu je najvažnije brodom "polizati Rašip".

Marko Cukrov

Marko Cukrov

Marko oduvijek živi brodove. Strpljiv je, smiren i tih.  Stogodišnjem trabakulu kojeg vozi to savršeno odgovara. Kaže da ga je otac Ante naučio da je na moru važno razumjeti se s ljudima ako misliš biti u ovom poslu.

Marko u svojoj kabini, u spremištu pažljivo čuva snažnu pomorsku lampu naslijeđenu od dida Frane i kada s njome, za noćnih pristajanja na neosvijetljene rive, spretno nađe put kaže: "Tako mi je drago da te imam."

Nives Cukrov

Nives Cukrov

Nives je Antina i Markova sestra. Ona je zapravo treći mladi  kapetan, "kopnena  kapetanica" Destinine administracije. Iza njenog uredskog stola je obješen narančasti kolut za spašavanje s jednog drvenog broda od kojeg je u obitelji ostala tek ta uspomena i jedna fotografija mlade Nives kako sjedi na špirunu tog broda, a pred njom prostranstvo.

Nives strpljivo i vješto brodi morima računovodstva, probija se strpljivo kroz tjesnace  birokracije i pazi na hridi točaka i decimala.

Nera Cukrov

Nera Cukrov

Kada je Nera postala član obitelji, brodarska nevjesta, osim što je voljela mladog kapetana Antu, osjetila je da je važno voljeti i brodove. Sreća, da su ljudi brodovima prirodno skloni, pa tako i Nera. Ona prije isplovljavanja zna pogladiti trabakul kao živu osobu i reći mu “Sretno ti, dragi starče!”

Nera je Destinina Gospa od komunikacije i prodaje. Kroz njezin filter prolaze svi upiti. Kako je prirodni perfekcionist, možete joj se obratiti s povjerenjem da će vas u svim željama shvatiti ozbiljno.

Naši partneri

Naše poslovanje nadopunjuju dragi i cijenjeni dugogodišnji poslovni partneri, sada već i prijatelji. Ovo je mjesto na kojem im zahvaljujemo na povjerenju i želimo još puno uspješnih poslovnih godina pred nama.

Jer, ono najbolje tek dolazi.

Destina - Destina-partneri-01
Destina - Adriagate-logo-01
Destina - Destina-partneri-03
Destina - Destina-partneri-04
Destina - Destina-partneri-06
Destina - Destina-partneri-07
Destina - Destina-partneri-08
Destina - Destina-partneri-05
Destina - Destina-partneri-09
Destina - Destina-partneri-10
Destina - Destina-partneri-11

Zainteresirani ste za suradnju?

Zainteresirani ste za poslovnu suradnju, imate nove ideje ili želite doznati kako to izgleda s organizacijske strane naših plovidbenih putešestvija? Kontaktirajte nas.

Veselimo se budućoj suradnji!

Kontaktirajte nas