Kartu za izlet možete kupiti online putem naše web stranice, u Destina poslovnici na adresi Obala Juričev Ive Cota box br. 3 u Vodicama ili kod naših ovlaštenih partnera.

Za online rezervacije putem naše web stranice, plaćanje je moguće isključivo bankovnim karticama (Visa, Diners, Discover, Maestro, MasterCard). U našoj poslovnici možete platiti gotovinom (isključivo u HRK) i bankovnom karticom. Na prodajnim mjestima kod naših partnera, načini plaćanja ovise o pojedinačnim uvjetima plaćanja. Na našim brodovima možete platiti samo u gotovini u HRK.

Ne garantiramo slobodno mjesto bez prethodne rezervacije. Savjetujemo da kartu rezervirate barem jedan dan prije izleta. Kartu možete rezervirati u našoj poslovnici na adresi Obala Juričev Ive Cota box br.3, putem telefona na broj +385914045140  ili mail adresom info@destina-vodice.hr.

Za svaku rezervaciju putem naše web stranice dobit ćete automatsku potvrdu o rezervaciji na vašu e-mail adresu.

Ako želite otkazati ili promijeniti postojeću rezervaciju, nazovite nas na broj +385914045140 ili pošaljite e-mail na info@destina-vodice.hr

Za karte koje su kupljene ili rezervirane kod naših partnera, istu možete promijeniti ili otkazati na njihovim prodajnim mjestima ili putem njihovih e-mail adresa.

Za otkazivanje rezervacije u periodu od 12 sati prije izleta, imate pravo na potpuni povrat uplaćenog iznosa. Ako nas ne obavijestite o otkazivanju izleta ili se ne pojavite na ukrcaju, nažalost gubite pravo na povrat uplaćenih sredstava.

U slučaju da otkazujete rezervaciju ostvarenu putem naše web stranice, molimo vas da nas kontaktirate telefonom ili e-mailom te će ista biti stornirana. Povrat novca se vrši nakon vaše obavijesti, a period potreban za povrat sredstava ovisi o banci na kojoj se nalazi vaš račun.

Ako ste kartu rezervirali kod naših partnera, molimo da informaciju javite njihovim poslovnicama ili putem njihovog kontakta te bi vam iznos  trebao biti u potpunosti vraćen.

Kapetani Destina flote pozorno prate više vremenskih modela prognoza na kojima se i temelji raspored izleta koji se formira na tjednoj bazi.

Često oznake vremenske prognoze ne odgovaraju stvarnom stanju na dan izleta te ne utječu na realizaciju istog.

U slučaju da vremenska prognoza nepovoljno utječe na sigurnost putnika, kapetani donose odluke o otkazivanju izleta.

Ako otkažemo izlet biti ćete pravovremeno obaviješteni putem kontakata koji ste nam ostavili prilikom online rezervacije.

U slučaju da želite zamijeniti postojeću rezervaciju ista će biti transferirana na novi termin. Ako ipak niste u mogućnosti odabrati drugi termin izleta, osiguravat ćemo povrat novca na prodajnom mjestu gdje ste rezervirali izlet.

Svi naši brodovi ispunjavaju uvjete Hrvatskog registra brodova te su opremljeni odgovarajućim brojem prsluka za spašavanje, pneumatskih splavi te svom potrebnom protupožarnom opremom.

Također svi brodovi su opremljeni sanitarnim čvorovima, zatvorenim salonima a gornje palube svih brodova su jednim dijelom natkrivene.

Kapaciteti brodova su smanjeni po preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Svim članovima posade se mjeri temperatura prilikom dolaska na radno mjesto te svi koriste zaštitne maske i rukavice.

Svim putnicima na ulasku na brod se mjeri temperatura i dezinficiraju ruke. Na brodovima su postavljeni dezinficijensi kako na  ulazima u brod tako i u sanitranim čvorovima. U pauzama, dok su putnici izvan broda, posada čisti i dezinficira brod.

Putnicima maske nisu obavezne.

Na Destina brodovima, kao i u nacionalnim parkovima Kornati i Krka i Parku prirode Telašćica, dozvoljeno je povesti kućnog ljubimaca. Uvjet je da je ljubimac tijekom izleta na povodcu.

Osobe smanjene pokretljivosti i osobe u invalidskim kolicima imaju omogućen ulazak/ukrcaj i iskrcaj na brod. Veličina naših brodova omogućuje nesmetan boravak na brodu.

NP Krka

Osobe smanjene pokretljivosti i osobe u invalidskim kolicima imaju pristup Skradinskom buku pješačkom stazom po drvenim mostićima i bijelim putem, od etnografskog sela i centralnog vidikovca preko slapova do podnožja Skradinskog buka. Pristup jedino nije moguć od samih slapova do HE Krka.

PP Telašćica

Osobe smanjene pokretljivosti i osobe u invalidskim kolicima imaju pristup Slanom jezeru bijelim putem te šetnici oko cijelog jezera. Zbog velike strmine do vidikovca nije preporučljivo.

Na našim izletima nije nužno da ste plivač. Ako ste neplivač, možete uživati u ostalim aktivnostima poput šetnji, sunčanja i naravno, razgledavanju znamenitosti i ljepota Nacionalnih parkova i Parka prirode.

Ukrcaj počinje sat vremena prije polaska u glavnoj gradskoj luci u Vodicama.

U slučaju izleta u NP Krka prilikom ukrcaja na pristaništu kod tobogana, ispod hotela Olympija, ukrcaj počinje 15 min prije samog polaska.

Parkirališta u Vodicama su podijeljena na nekoliko parkirališnih zona. Provjerite lokacije i cijene parkiranja.

Lokacije najbliže gradskoj luci su Obala Vladimira Nazora i ulica Grgura Ninskoga.

Svi Destina brodovi pogodni su za boravak djece u dječjim kolicima.

Na našim izletima, u sklopu slobodnog vremena za razgledavanje, predviđena je i pauza za kupanje.

Na brodovima se (osim predviđenih jela) ne može kupiti hrana, ali svi brodovi su opremljeni šankom na kojem se mogu kupiti topli i hladni napitci.

Plaćanje na brodu je isključivo u gotovini u HRK.

Naši izleti ne uključuju mogućnost ronjenja sa bocom. Ako želite roniti s maskom i disaljkom na nekom od izleta, molimo ponesite svoju opremu.

Na brodu ćete se osjećati najudobnije u sportskoj i ˝casual˝odjeći. Preporučujemo svakodnevnu odjeću, te da ponesete kupaći kostim, obuću za kupanje i ručnik za plažu. U ljetnom periodu preporučujemo šešir i kremu za sunčanje.

U proljetnom i jesenskom periodu preporučujemo da se obučete slojevito i ponesete vjetrovku ili laganiju jaknu.

Neka vam obuća bude udobna i s niskom petom te svakako ponesite i obuću za kupanje.